over ons

Waar halen wij onze spullen vandaan

Groot deel van de inkoop geschied op veilingen in Nederland, citrus fruit  wordt onder andere geïmporteerd uit Spanje. Andere overzeese fruit soorten worden onder andere gekocht bij importeurs in met name Rotterdam en Barendrecht.

Wat we zelf eigenlijk veel leuker vinden is het begrip local for local in de praktijk te brengen. Ook in verband met de CO2 uitstoot en millevriendelijkheid is het niet meer dan logisch om spullen zo dicht mogelijk bij huis aan te kopen. En dan met name groenten en fruit soorten die milieuvriendelijk en met liefde geteeld worden. Zo hebben wij contacten en afname met  bijvoorbeeld: asperges van de teler Doorenbosch uit Borgercompagnie, aardbeien van familie Poelman uit Zevenhuizen, sla soorten,peterselie en selderij en voor de liefhebbers spekbonen van de teler Elzinga. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van telers uit de buurt waar wij zaken meedoen. Samen met onze andere telers zorgen zij voor een smaakvol product dat aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. 

 

Wat zijn onze afnemers zoal

Onze klantengroep bestaat uit de zelfstandige AGF-specialst, de markthandelaren, de ambulante handel, horeca groothandelaren, Ship chandlers en de institutionele markt. Leveringen geschieden franco of mensen komen zelf langs aan de zaak en nemen het zelf mee. Het leveringsgebied betreft de 3 noordelijke provincies, en een stukje noord Duitsland.

 

Wat beiden wij onze klanten

Naast een ruim en diep assortiment, adviseren wij onze klanten op gebied van reclames, acties. Verder zorgen wij voor een levering van minimaal 3 keer per week franco huis. Het fust wordt automatisch mee terug genomen. We proberen onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. 

Door een lage overhead hebben wij een gematigde kosten structuur, dit is in het voordeel van onze klant, want hierdoor lagere prijzen! 

 

Nieuwsgierig  geworden?

Neem contact met ons op en wij zullen u de gewenste informatie aan u verstrekken, per mail of telefoon.

 

Vriendelijke groeten,

Het Apotheker team.